Lisa Stronks - IMC Weekendschool - Jaarcoördinator Amsterdam Noord:
''Op zondag 6 december 2020 hebben Bram & Fleur met de Techniekbus een workshop verzorgd voor 21 leerlingen van Stichting Weekendschool in Amsterdam Noord. In de workshop konden de leerlingen zelf met gereedschap aan de slag, dat was een groot succes. Bram & Fleur zijn professioneel, hebben een workshop op maat + al het materiaal tot in de puntjes verzorgd, en leggen makkelijk contact met leerlingen (bij ons 10-11 jaar oud). Ik zou de Techniekbus aan iedereen aanbevelen die meer techniek de klas in wil brengen!''

Gerda Van de Geest - Het Fort - Docent:

Wat een feest toen Bram met zijn Techniekbus naar Het Fort kwam om een techniekworkshop te geven. Hoe leuk als ieder kind zijn eigen gereedschapskoffer krijgt om hiermee aan de slag te gaan. Fijn hoe er werd meegedacht, zodat we echt iets konden maken binnen ons thema Vriendschap. Onder de kundige en enthousiaste begeleiding van Bram heeft ieder kind een mooi fotolijstje gemaakt met daarin een foto van zichzelf samen met een vriend. De kinderen gingen heel blij en trots naar huis met het eindresultaat.

Karima Bendaoud - IBS Al Maes - Docent

Onze ervaring met de techniekbus was boven verwachting goed! Bram, Marije & Hans hebben onze leerlingen van groep 5 op een fantastische manier kennis laten maken met techniek. Wij zijn zo tevreden met de werkwijze, het programma en de uitvoering dat wij het volgend schooljaar de groepen 3 tm 8 van een workshop willen voorzien! 

Hebben de bovenstaande reviews je overtuigd?